AKYAZI MUHTARLAR DERNEĞİNDEN TANIŞMA TOPLANTISI AKYAZI MUHTARLAR DERNEĞİNDEN TANIŞMA TOPLANTISI
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçim yarışını kazanarak Muhtarlık görevine başlayan Akyazı İlçesi Muhtarları, Akyazı Muhtarlar Derneğinin organize ettiği tanışma toplantısında bir araya geldiler.

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş’un hayırlı olsun konuşmasıyla başlayan toplantıda muhtarlar kendilerini tanıtarak görevlerinde birbirlerine başarılar dilediler.

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,  Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Mehmet Çakmak’ın da bulunduğu toplantıda Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan;

‘’Makamlar, koltuklar, gelip geçicidir önemli olan halka ve hakka hizmet edebilmek vatandaşlarımızın refahı, huzurunu ve güvenini sağlamaktır. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.