Başkan Bilal Soykan’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor… Başkan Bilal Soykan’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor…
31 Mart yerel seçimlerinde Akyazı halkının yüksek oy oranıyla teveccüh gösterdiği Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan’a toplumun her kesiminden tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam etmekte.

5 Nisan 2019 tarihinde mazbatasını alarak göreve başlayan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a kamu kurum yöneticileri ve çalışanları, sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ve yöneticileri, meslek odaları başkanları, mahalle muhtarları, toplumun her kesiminden esnaflarımız ve vatandaşlarımız makam ziyaretlerinde bulunarak görevinde başarılar ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretler esnasında vatandaşları ağırlayan başkan Bilal Soykan; “ Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde %71.4 gibi rekor bir oy oranıyla şahsıma ve Cumhur ittifakına destek veren tüm Akyazı halkına teşekkür ediyorum. Bizler, Cumhurbaşkanımızın hedef gösterdiği gönül belediyeciliğini her zaman şiar edindik. Hiçbir zaman halkımızdan ayrılmadık, vatandaşlarımızla beraber hareket ettik, bundan sonra da bu düsturumuz devam edecektir.”