Bilal Soykan Mazbatasını Teslim Alarak Göreve Başladı Bilal Soykan Mazbatasını Teslim Alarak Göreve Başladı
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den Akyazı Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan mazbatasını aldı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti adayı olan, Sakarya ve Marmara bölgesinde rekor oy alarak Akyazı Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan mazbatasını aldı. Mazbata törenine Sakarya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları katıldı. Törende Başkan Bilal Soykan meclis üyelerini ve kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek Akyazı'ya hizmet edecek olmaktan heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den Akyazı Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye meclis üyeleriyle ve çok sayıda partili birlikte Akyazı Belediyesine geçti. Akyazı Belediyesi'ne geçen başkan Soykan ve beraberindekileri 31 Martta görevi tamamlanan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte belediye personeli karşıladı.

“Akyazı'ya güzel hizmetlerde bulunacağız”

Mazbatasını aldıktan sonra devir teslim töreni ile Başkanlık görevini alan başkan Bilal Soykan; “Öncelikle bugün ki mutluluğumuzu ve heyecanımızı beraber paylaşıyoruz. Görev süresi tamamlanan başta Hasan Akcan' a ve daha önceki başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, Allah hepinizden razı olsun. Bu seçim süresince başta Genel Merkezimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Oylarıyla bizleri destekleyen vatantaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Rabbim bizede hayırlı hizmetler yapmayı, hesabını kolay verebileceğimiz hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de Hasan Akcan'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; "Akyazı bizim farklı gururumuz. Akyazı Sakarya'nın birincisi oldu. Bu anlamda da Akyazılı hemşerilerime ve sizlere ayriyetten teşekkür ediyorum.Bilal başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah inşallah layıkıyla görevi yerine getirmeyi nasip etsin. Meclis Üyeleri ve Bilal başkanımızı yeni döneminde rabbimle muvaffakiyetler diliyorum" dedi.